PATTY SKI síiskola és kölcsönző 2024.03.10-től ZÁRVA tart

Nézzen körül nálunk a Funparkban

Szlovákia legnagyobb gyermek funparkja

Funpark mapa

Az újonnan épített PATTY SKI FUNPARK a már létező Patty Ski Funpark Donovaly bővítése során alakult át – a Mistriky környéke a legideálisabb helye a síoktatásra. És ez egyenesen a Nová Hoľa és Zahradište pályarendszerek között. Az összterület pedig 12 000 m2-re nőtt. A már meglévő 2 varázsszőnyeg még 7 szalaggal bővült.

A gyerekek a síoviban már 3 éves kortól tanulnak síelni, és főleg nekik nyújt jelentős segítséget a varázsszőnyeg és a carousel.

 

Patty Ski Funpark video

Miből áll a funpark és milyen szolgáltatások vannak benne?

Elsősorban a Sunkid mozgó varázsszőnyegek amely kezdőknek, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt jelent sokkal könnyebb sí tanulási lehetőséget.

Ezenkívül gyerek játszótér is van, csúszdákkal valamint sok kis gyerek figurákkal, illetve puha anyagból készült mértani testekkel (négyzet, téglatest, henger stb.)
Az állatok szintén a gyerekek rendelkezésére állnak, segítik őket a kanyarodásban, különböző hangokat adnak ki.

A Funpark területén a gyerekek állandó felügyelet alatt vannak a kiválóan képzett animátorok, gyerekfelügyelők által. Természetesen ők is beszélnek magyarul, az oktatókhoz hasonlóan.

Ezenkívül hétvégenként 12 órától DODO & LULU SHOW előadás van, DODO nyuszi, LULU mókus és a barátai előadásában. Mindenkit szeretettel várunk.

DODO verseny

Péntekenként 14 órától pedig DODO RACE versenyt szervezünk, amelyen bárki indulhat és értékes nyereményeket lehet nyerni. De akkor sem kell elkeseredni ha nem lesz a nyertesek között, mert mindenki gazdagabb lesz egy élménnyel és egy kis ajándékcsomaggal.

DODO és LULU Show

12:00 – 12:30 között nincs oktatás a DODO és LULU show miatt. Az előadáson bárki részt vehet, de az utána következő játékokon és díjakon CSAK a síovi vendégei.
Minden nap a gyerekek gyűjthetnek a kis DODO könyvecskéjükbe matricákat, amelyek aztán beválthatók egy ajándékcsomagra.

Funpark belépő

Az ár tartalmazza a Funpark és a felvonók használatát , beleértve a SUNKID varázsszőnyegeket is, valamint a gyerek felügyeletet is.
Fizetés a pénztárnál ahol az adatlap kitöltése után (név, tel. szám, esetleges megjegyzések), a gyerek ezután kap egy mellényt. A gyerekeket azután átadjuk az animátoroknak akik vigyáznak és szórakoztatják a gyerekeket a nap folyamán.
A legkisebbeknek is van egy speciális síóvoda ajánlatunk, ahol a 3-6 évesek játszva megtanulhatnak síelni az oktatók segítségével.

 Funpark szabályzat