PATTY SKI síiskola és kölcsönző 2024.03.10-től ZÁRVA tart

Szállásfoglalási Feltételek

1. A PATTY SKI Donovaly — továbbiakban, mint Szolgáltató — internetes honlapján, a www.ho.hu-n a szolgáltatásukért garanciát vállaló vendégfogadók (magánházak, panziók, szállodák) — továbbiakban, mint Szállásadók — számára reklámtevékenységet folytat és a szállásfoglalás bonyolításában aktívan részt vesz (on-line foglalás).

2. A szálláshely lekötését a honlapon levő szállásfoglalás űrlap elküldésével, vagy írásban (e-mail, fax) tudjuk elfogadni. A visszaigazolás email-ben ill. faxon történik. Lekötéskor, ott ahol ez másképpen nincs jelölve, 20 – 50% “foglalási előleg” fizetendő.

A szállásfoglalást az előleg befizetéséről szóló igazolás beérkezésétől garantáljuk. A fennmaradó rész a szállás igénybevételekor a helyszínen fizetendő, szlovák koronában.

3. Szállás illetve oktatás és felszerelés bérlés foglalás visszamondását a szolgáltató csak írásban tudja elfogadni.
Ha a Vendég legalább 3O nappal az utazás előtt visszamondja a szálláshelyfoglalását, úgy a Szolgáltató 50% ügyintézési költséggel csökkentve,/min. 1 napi szállásdíj/ visszafizeti a foglaláskor befizetett összeget.
Az utazás megkezdése előtt, 3O nappal, nem áll módunkban visszatéríteni az előleget.
NINCS pénzvisszafizetés rossz idő, lavinaveszély, lezárt pályák, vagy korábbi hazautazáskor.

4. A Szolgáltató garantálja — a közvetlen felelőssége addig terjed –, hogy a Szállásadó által bejelentett szolgáltatásokat korrektül ismerteti, illetve a lekötött szálláshelynél időközben bekövetkező változást haladéktalanul közli a Vendéggel, valamint a lekötött szálláshelyet a Szállásadó kiértesítésével írásban is biztosítja.

5. A Szolgáltató a Szállásadó bejelentett szolgáltatásait naprakészen az interneten megjelenő, direkt erre szakosodott honlapján teszi a Vendég számára nyilvánossá (www.ho.hu).

6. Ha az utazás megkezdése előtt a Szolgáltató tudomására jut, hogy a lefoglalt szálláshely bármely okból fogadóképtelenné vált, vagy a Szállásadó által vállalt szolgáltatásokban változás következett be, azt haladéktalanul tudatja a Vendéggel.
Vendég nem köteles a változásokat elfogadni, a szabad szálláshelyek közül másikat választhat. Másik megfelelő hiányában, vagy ha a Vendég eláll az utazástól, akkor a foglalási szerződés semmisé válik. Ekkor a Szállásadó köteles a foglalási előleget a Vendégnek visszafizetni.
A Vendég, ha a Szállásadó által időközben megváltoztatott szolgáltatása miatt meghiúsult utazásért kártérítési igénnyel lép fel, azt a Szolgáltató mellőzésével, közvetlenül a Szállásadóval szemben érvényesítheti.
Nem kérhető kártérítés, ha a Szállásadó rajta kívülálló, elháríthatatlan okból nem tudja biztosítani az ígért szálláshely szolgáltatást (pl. természeti katasztrófa, árvíz, földrengés, földcsuszamlás, tűzvész, terrorcselekmény, munkabeszüntetés /sztrájk/, zavargások, stb.)

7. Szállásadó a szálláshelyet kitakarítva, rendeltetésszerűen használható állapotban köteles a Vendégnek átadni. A berendezési- és felszerelési tárgyak meghibásodása esetén haladéktalanul gondoskodik azok kijavításáról.

8. Vendég a szálláshelyen okozott kárt a Szállásadóval a helyszínen köteles rendezi, néhol ezért pénzletétet kérhetnek előre.

9. Vendég a szálláshelyet egyéb megállapodás kivételével, bejelentett érkezése napján 15 órától veheti igénybe, a foglalása utolsó napján 9 óráig jogosult a szálláshelyen tartózkodni.

10. A Szállásadónak joga van kikötéseit kiegészíteni, erre azonban minden esetben külön előre fel kell hívnia a Vendégek figyelmét.

11. TURISTA ADÓ 0,50 € / éj / fő, mindenki részére, gyerekeket is beleértve.

PATTY apartmanok házszabályzat

1. Az apartmanba belépési engedélye van a házfelügyelőnek, a szobalánynak aki biztositja a napi takaritást. A karbantartó, az elengedhatetlen javitások idejére, csak a házfelügyelő vagy a szobalány jelenlétében léphet be az apartmanba.

2. Az apartmanok területén tilos a sicipő használata valamint tárolása

3. Az apartmanház a pénzért, vagy más értéktárgyakért nem felel és minden esetben a rendőrséget kell értesíteni.

4. Az apartmanokban tilos: cigarettázni, sileceket és kerékpárt tartani,gyógynövényeket, gombákat és más erdei terményeket száritani – törölközőket, ágyneműket az apartmanból elvinni, különböző, elektromos készülékek használata ( kvarc- lámpa, kézimixer, gyorsforraló ) kivéve azokat, melyek a személyes higiénához szükségesek (hajszáritó, villanyborotva)

5. A vendégnek tilos az apartmanban a berenezés áthelyezése, bárminemű beavatkozás, javitás az elektromos áramkörben vagy egyéb szerelések.

6. A kulcsokat a PATTY sísulinál kell felvenni és ott is kell leadni, legkésőbb reggel 1Oig

7. Étkezés : A Marsa étteremben személyesen, vagy az ALMET étteremből lehet rendelni házhozszállítással, rendelés magyarul este 9 ig legkésőbb. Étlap az apartmanokban található.

8. Szemét Kérjük a szemetet elvinni a konténer kukába, amely a főbejárat mellett , a szemét elhordása a vendégek feladata.

9. Kérem használják a sítárolót és a bakancs szárítót amely a B épület földszintjén található. Minden kulcs nyitja az ajtókat. Kérjük mindig zárják az ajtókat, felelősséget NEM vállalunk az ott tárolt dolgokért. Az értékesebb dolgokat leadhatják a recepciónál.

10. Tilos bevinni az apartmanokba a bakancsokat és síléceket

11. Ne hagyjanak sífelszerelést az autókban, vagy boxokban.

12. Fűtés : Naponta 4 órát (2+2 óra) NINCS se fűtés se a bojler nem melegszik. A bojler csak éjjel melegszik.

13. Tilos letakarni a radiátorokat, bármivel. Túlmelegedéshez vezethet és tönkremehet, így az apartman fűtés nélkül marad. Az okozott kárért minden esetben a vendég köteles megtéríteni.

Kölcsönzési Feltételek

 

A – bérlő teljes felelősséget vállal a kikölcsönzött felszerelésért.
A felszerelés nincs biztosítva, ezért ha kár keletkezik benne vagy ellopják a bérlő köteles az eredeti ár 75%-át kifizetni.
Lopás esetében a bérlő köteles a rendőrségnek bejelenteni a lopást.
Ha kár keletkezik a felszerelésben a bérlő köteles megtéríteni a kárt.
Felszerelést lehet cserélni a kölcsönzés ideje alatt, ha ugyanaz a kategória akkor ingyenes, ha drágább akkor a megfelelő díjat be kell fizetni. Olcsóbb csere esetében nem jár vissza díj.
Fizetni mindig a bérlet elején kell, visszahozni legkésőbb az utolsó nap után következő reggel 9-ig lehet. Az utolsó naptól számítva 3 nap után, ha nincs visszahozva a felszerelés, feljelentést teszünk a rendőrségen.
A bérlet letelte előtt visszahozott felszerelés díját nem térítjük vissza. Kivétel ha orvosi papírral vagy hitelt érdemlően bizonyítani lehet a betegséget illetve a sérülést.
Kölcsönözni csak fizetés /készpénz vagy hitelkártya/ és letét és/vagy személyazonosságot igazoló okmány ellenében lehetséges. Fenntartjuk a jogot nem kikölcsönözni a felszerelést.
Minden kedves vendégünket arra kérünk vigyázzon a kikölcsönzött felszerelésre. Kellemes pihenést és jó síelést kivánunk.

Jó tudni:

Nálunk a kölcsönzést és az oktatást hitelkártyával is fizetheti.