PATTY SKI síiskola és kölcsönző 2024.03.10-től ZÁRVA tart

Hogyan zajlik a foglalás illetve az oktatás?

Az alábbi néhány pontban összefoglaljuk Önöknek, hogy miként áll össze iskolánkban a síoktatás és a szállásfoglalás menete, és mire érdemes odafigyelni, az elejétől a végéig.


1. 
BESZÉLJE MEG családjával az iskolánkba érkezés dátumát és idejét, az oktatásra szánt időintervallum várható hosszát és annak pontos kezdetét, valamint azt is, hogy szükséges-e bármilyen felszerelést vagy ruházatot kölcsönözni (netán vásárolni) az oktatások megkezdése előtt.

2.KÖLCSÖNZÉS – ADJON MEG néhány fontos paramétert, ha kölcsönözne vagy vásárolna!
– lábméret (a “Megjegyzés” részben nem árt megadni azt is, hogy keskenyebb, szélesebb, avagy vékonyabb, vagy jelentősen vastagabb lábról (vádliról) van-e szó!)
– testtömeg (kg)
– magasság (cm)
– sítudás szintje

Retro-skicourse-schoolweb

3. FOGLALJA LE az oktatását!  CSOPORTOS OKTATÁS        PRIVÁT OKTATÁS
Kérjük figyelmesen olvassa el a feltételeket. Minden kérdésre válaszoltunk a fenti linkeken.

4. FOGLALJA LE a kívánt felszerelést! (Új ablakban nyílik!)

5. VÁLASSZA KI és FOGLALJA LE nálunk az Önöknek megfelelő szállást, ha még nem tette volna meg! (Új ablakban nyílik!)

6. VÁRJA MEG az oktatásra és a fizetési módokra vonatkozó válasz-levelünket!

7. FIZESSE KI az oktatást bankkártyával vagy PayPal-on keresztül!

8. NYOMTASSA KI vagy MENTSE EL TELEFONRA, és HOZZA MAGÁVAL az általunk küldött visszaigazolást, amelyen minden fontos adat szerepel, hogy az oktatás megkezdése előtt bemutathassa azt az oktató(k)nak!

9. UTAZZON EL hozzánk kényelmesen, biztonságban! – HASZNOS INFÓK ITT!

10. ÉRKEZZEN IDŐBEN!
pattybuildingbynight

Az igényelt oktatás napján érdemes kipihenten, és legalább 15 perccel az órák megkezdése előtt megérkezni.
Ha az oktatást előre kifizették akkor NEM KELL a sísuli irodába menni. Az online kapott igazolással egyenesen a FUNPARK meeting Point-hoz kell menni.
Ha kölcsönözni is szeretnének akkor minimum 30 perccel korábban érkezzenek. Szánjon időt az esetleges sorbanállásra, a felszerelés beállítására, átvételére, adminisztrációjára, a sícipők próbálgatására, megszokására, és az esetleges cserékre!

FIGYELEM!

Aki késve érkezik az oktatásra, az saját tanulóidejét rövidíti meg!
Az oktatók (bár elég gyakran megteszik) nem tudnak a kevéske pihenőidejük kárára “kompenzálni”, ugyanis ők gyakran kell az órák között oktatási helyszínt váltsanak a különböző távolságokra eső pályák között, vagy sícipőt váltsanak snowboard-cipőre(és vissza), néha melegedjenek, teázzanak, nasizzanak egy kicsit, és ezt a rövidke szüneteikben kell megtegyék!
Kérjük, hogy tartsák ezt tiszteletben!

11. VÁSÁROLJA MEG az Ön(ök)nek megfelelő síbérlet(ek)et!

A síiskola épületének főbejárata mellett (kívül!) található a pénztárfülke, ahol külön-külön(!) megvásárolhatja a síiskola területén található FUNPARK-, illetve az egész sípálya-rendszerre érvényes PARK SNOW-bérleteket.
A két síbérlet egymástól függetlenül működik, külön kell megvásárolni!

FIGYELEM!

A síbérletek árát az oktatás nem tartalmazza, azt mindig külön kell fizetni!

12. TALÁLKOZZON az új (vagy a már jól ismert) oktatójával!
retro-funpark

A találkozók általában a FUNPARK bejáratánál, egyéb helyszínek, pályarészek esetén a PATTY SKI MEETING POINT – feliratú, zászlóval jelzett találkozási pontok közelében történnek, ahol is az oktató név szerint keresi és azonosítja a tanítvány(oka)t.
Oktatóink névtáblát viselnek, így Önök is kereshetik, megszólíthatják őket.

Ismételten felhívjuk figyelmét, ha előre kifizették az oktatást, minden adat a visszaigazoláson szerepel, NEM KELL a sísuli irodába menni.

13. ÉLVEZZE az oktatás minden percét!

Ez egy élvezetes, újszerű, néha küzdelmes, máskor vicces, de nagyon-nagyon fontos szakasz az Ön, vagy gyermeke sítudásának elsajátításában és fejlesztésében!
Legyen türelmes, ne siettesse a dolgokat, hagyjon időt magának, és főleg a gyermekének, valamint az oktatójának is arra, hogy a nagyon fontos kezdeti lépések minél alaposabb felkészülést, és a későbbiekben jól használható alapot, és élvezetes síelést eredményezzenek!

14. ZÁRJA LE oktatójával a napi oktatást!

Az órák végén az Ön (vagy gyermeke) oktatója átadja a megérdemelt okleveleket/diplomákat (alkalmanként a jó munkával kiérdemelt extra ajándékokat!), majd néhány szóban megbeszélhetik az eddig elért eredményeket, és az esetleges folytatást, a további órák lehetőségét.
Vegye figyelembe, hogy pár óra, vagy 1-2 nap alatt NEM LEHET tökéletes sítudásra szert tenni!
Egy bizonyos alapszintű tudás elsajátítható ugyan ennyi idő alatt, de aki tényleg jó sízővé akar válni, és biztonságosan szeretne a pályákon közlekedni, az ne sajnálja magától azt a pár napnyi extra tanulást, mert a későbbiekben sokkal nehezebb és költségesebb a saját kútfőből összehozott hibákat kijavítani, mint az elején összeállítani egy alaposabb, jól hasznosítható tudásanyagot.
Azt is vegyék figyelembe, hogy a nagyobb pályákra csak biztonságos sítudás birtokában tudunk kimenni!
A hosszabb, szélesebb pályákon jobban és hatékonyabban be lehet rögzíteni a fontosabb mozgás-elemeket, ezért hagyjunk időt ezekre a csúszásokra is, ne akarjunk 2 óra oktatás után egyedül, vagy a haverokkal csúszkálni, mert annak nem lesz jó vége!
Annak megítélését, hogy Ön vagy a gyermeke mikortól síelhet önállóan (vagy a család felügyelete mellett), bízza az oktatójára.
Ha megteheti, vegye igénybe az ő segítségét amilyen sokáig csak teheti!
Higgye el, hogy hosszabb távon ezzel jár a legjobban!

15. HASZNÁLJA KI az esti sízés és síoktatás lehetőségeit is!

Iskolánkban lehetőség van a PARKSNOW kivilágított, esti sízésre alkalmas pályáin különórák vételére is!
Ha úgy érzi, hogy csoportban nehezebben tud fejlődni, netán túl sok energiája maradt a nappali oktatás után, vagy tanulási vágya nem ismer határokat, akkor vegye igénybe extra szolgáltatásunkat, és menjen el oktatójával egy jó kis esti sízésre!
Az esti sízés, síoktatás előnyei:
– megszűnik a zsúfoltság a pályákon, rövidebb a sorbanállás
– az oktató csak Önre, esetleg csak az Ön családjára, baráti társaságára figyel
– a közös, székes felvonózások ideje alatt van idő és lehetőség a további teendők, az esetleges hibák megbeszélésére, és egy kis pihenésre is a két menet között.
Esti oktatás, és főleg kisgyermekek részvétele esetén érdemes arra figyelni, hogy a napközben átnedvesedett síruhákat, zoknikat szárazra, esetleg vastagabbra cseréljük, mert az esti órákban hidegebb lehet, és a nedves öltözékben könnyebb megfázni, főleg ha a székes felvonót választjuk, amiben több percen át kell mozdulatlanul ülni!
Az átfázás elkerülése érdekében ne felejtsen el meleg folyadékot inni, és itatni, és vigyen magával zsebben hordható melegítő géleket (síboltunkban megvehetők)!

16. PIHENJEN!

Az egész napi kemény “munka” után nagyon fontos a regenerálódás!
Donovalyban és környéken számtalan lehetőség adott az aktív, vagy a kicsit passzívabb pihenésre is.
Szánkózzon egy jót gyermekével, szaunázzon, vagy fürödjön egy jót a közeli fürdők valamelyikében, vacsorázzon egy jót a családjával, barátaival, sétáljon egyet a környéken, vagy ha ereje még engedi, menjen el táncolni egy jót, de mindenképpen hagyjon időt a pihentető alvásra is, mert az nagyon fontos, hogy az oktatásra kipihenten érkezzen!
Az is nagyon fontos, hogy a délelőtti, kezdetben nehezebb síórák után hagyjanak kellő időt a pihenésre, regenerálódásra, a gyermekek átmelegítésére, egy kis büfézésre, és esetleg egy rövidke szunyókálásra is!
Ha lehet, ne együk és igyuk túl magunkat, mert úgy sokkal nehezebb lesz nekiállni a délutáni óráknak!

Hasznos tanácsok szülőknek

Álljon itt még néhány tudnivaló, észrevétel, apró ötlet, tipp a felhőtlen kikapcsolódás és a hatékony tanulás érdekében

ITT