PATTY SKI síiskola és kölcsönző 2024.03.10-től ZÁRVA tart

Esti síoktatás

vecerne lyzovanie donovaly 1

Izgalmas újdonság a Patty Ski sísuliban!
Esti síoktatás – az élmények fokozására.

A Patty Ski sísuli ismét egy érdekes újdonsággal várja vendégeit az új szezonban!
Tanuljon meg síelni és snowboardozni, vagy fejlessze tudását az “éj leple” alatt az esti órákban!
Most több, látványosan kivilágított sípályán vehet részt egy egyedi hangulatú oktatáson, felkészült oktatóink segítségével!
Érdekes kísérletek bizonyítják, hogy a sötétben láthatóan jobban megy a sízés mindenkinek, még a kezdőknek is.
Talán azt érzik ilyenkor, hogy a sötétben kevesebben látják őket, emiatt egy kicsit bátrabban csúsznak, és inkább a csúszás érzésére hagyatkoznak, semmint a sízésük kívülről látható összképére.
Az esti sízés további előnye, hogy ilyenkor koncentráltabban jelennek meg a pályán a jó sízők is, akiktől még bőven lehet tanulni.

A sötétség azonban néha veszélyeket is hordoz magában, ezért érdemes mindenképpen bukósisakot használni, és ha van, akkor akasszunk magunkra fejlámpát, LED-es villogókat (előre, hátulra, akár kerékpárosat is!), láthatósági karszalagokat, vagy mellényt, hogy mások is könnyebben észrevegyenek minket.
Célszerű olyan ruházatot felvenni, ami a sötétben is elég jól látható, ezért ha módunkban áll, akkor igyekezzünk váltogatni a világos és sötét színeket az öltözéskor.

vecerene lyzovanie donovaly

Gyerekek esetében mindezeknek a balesetvédelmi “trükköknek” fokozottabb jelentősége van, ugyanis őket a méretük miatt is nehezebben veszik észre a nagy sebességgel száguldozók!
Ha velük sízünk, igyekezzük őket az együtt síző felnőttek segítségével “közrezárni”, hogy minél védettebb helyen csúszkálhassanak, és használjuk a pályák szélső, kevésbé forgalmas részeit!
Indulás előtt etessük meg őket, vigyük el őket WC-re, és öltöztessük fel őket jól, mert este már egy pár fokkal hűvösebb szokott lenni.
Ha mindezeket a szempontokat betartjuk, akkor garantált lesz a felejthetetlen esti síélmény!
Csapjunk bele!

Esti oktatás 16.30 -21.00 között
Kor:8 éves kortól
Dátumok:Naponta
Megjegyzések:Bukósisak kötelező
ÁRAK

Oktatás foglalás itt.