PATTY SKI síiskola és kölcsönző 2024.03.10-től ZÁRVA tart

Donovalytól alig 10 km-re található ez a vadonatúj (2016) termál fürdő komplexum.

2 melegvízű medence
Étterem – pizzéria
Sauna
Fitness
Mászófal
Asztalfoci – csocsó
Sakk asztalok

További infó, árak, nyitvatartás
GOTHAL weboldal 

Gino Paradise Besenova termál park

Donovalytól nem messze (kb. 25 km-re), Ruzomberok (Rózsahegy) után található Besenova fürdő. A fürdőt a 2000 méterről feltörő forró források köré alapították. A 70 fokos vizet egy vezetéken keresztül vezetik a felszínre. Hat medence áll a vendégek rendelkezésére, amelyekben a víz kissé hütőtt, hogy ne csak frissítő, hanem jótékony hatású legyen az emberi szervezetre. A fürdő egész évben üzemel, és egyike a legfelkapottab Szlovákiai turistahelyeknek. A termál víznek gyógyító és kozmetikai hatása van az emberi szervezetre. Nagyon ajánlott a sokat stressz alatt levő személyeknek mivel nyugtató hatása van az egész szervezetre. Szálláslehetőség közvetlenül a fürdő mellett a “TERMAL” szállóban, amely egyenesen a fürdőbe nyílik, és van egy ún. vizes bár is. A szálloda medencék nem zsúfoltak, és öltözőszekrényt is könnyebb találni.

A környéken lehetőség van különböző túrákra és hegyi kirándulásokra.

Tatralandia aquapark

 

Aquapark Tatralandia – vízijátékok legnagyobb parkja Szlovákiában, Csehországban és Lengyelországban. 11 termálvizes medence: 8 egész évben működik,4 medence fedett. A víz hőmérséklete 24 – 39°C fok. Található itt vízi mászófal, ülő masszázs, vízágyak, gombamedence, buzgárok, sodrófolyosók, szökőkutak… 3 szezonális medenceáttetsző melegített: medence 21 féle különböző szolgáltatással (hármas gyermekcsúszda, vízihinták, víziernyő, mesterséges eső, levegő gejzírek, felfujható ülőkék és nyugágyak, állómasszázs, hát-és lábmasszázs), 25 méteres úszómedence, 23 nyitott és zárt vízicsúszda- 4 egész évben működő tobogán, nyári csúszdák, zárt tobogánok, rafting úszógumin, lesiklás párnán, gyermekcsúszdák,… További szolgáltatások: Bubble City – felfújt világ Labyrint planet – kalandos labirintus Wet football – vízifoci az egész családnak Sport aréna, Adrenalin Zóna, Fun park, lovaglás és utazás a „Tralaláčik“ nevű kisvasúton 2007 ÉV ÚJDONSÁGA Az idei nyár újdonsága a Karibi kalózok szigete. Vad trópusi wellnessz medencékkel, rengeteg vízi őrültséggel nemcsak a gyermekeknek. Található itt gyermekmedence Jumbó várral, víz- ágyak, vízimasszázs, titokzatos vízalatti fények és zene… Vitális világ – az egészség érintése

A vitális világ egy olyan hely, amely természetes egyensúlyba hozza testünket és lelkünket. Kitapintható itt a hideg és meleg, a csend és a kellemes zene ellentéte.