PATTY SKI síiskola és kölcsönző 2024.03.10-től ZÁRVA tart

Szeretnél megtanulni síelni, sífelszerelést bérelni, síléceid szervizeltetni, vagy szállást keresel közvetlenül a pályák mellett? Itt a PATTY SKI Donovalyban mindent megtalál egyhelyen

PÁLYASZÁLLÁS

A kényelmes PATTY GARNI apartmanok közvetlenül a Patty sípálya mellett találhatók, mely ideális a gyerekek és a síiskola számára. Az apartmanok a síiskola és a kölcsönző iroda főépületében találhatók – csak le kell menni a lépcsőn, felvenni a sílécet, és máris a pályán van. Közvetlenül a PATTY GARNI mellett található a FUN PARK is – Szlovákia legnagyobb gyermekvidámparkja, ahol a gyerekek nagyon jól fognak szórakozni. Fölötte pedig már Záhradiště lejtői indulnak. Számos lejtő és felvonó található a közelben. A szálláshoz reggelit is rendelhet.

 

SÍ ÉS SNOWBOARD ISKOLA

Legyen szó kezdő, csak az alapokat megtanuló síelőről, vagy tapasztalt síelőről, aki tudását a következő szintre szeretné emelni, nálunk megtalálja a tökéletes programot. Minősített oktatóink szenvedélyesek a síelés iránt, és elkötelezettek abban, hogy segítsenek elérni céljait. Különféle leckéket kínálunk a magánóráktól a csoportos órákig, hogy minden képzettségi szinthez és ütemezéshez igazodjanak. Tartson velünk a pályákon és fedezze fel a síelés örömét!

 

SÍ- ÉS SNOWBOD BÉRLÉS

Ha csak néhány napot síelsz egy évben, vagy kezdő vagy, van megoldásunk  számodra. Prémium márkák komplett sí- vagy snowboard felszerelését kölcsönözzük.
A kölcsönzés olcsóbb, mint a vásárlás, és minden évben kipróbálhatsz egy új/más modellt. Napi 1 €-tól biztosítást is kínálunk, így gondtalanul síelhet. Természetesen minden síléc és snowboard kiválóan karbantartott állapotban van.

 

SÍ- ÉS SNOWBOARD SZERVIZ

A sílécek és snowboardok magas színvonalú szervizelése az alapja a magas színvonalú és biztonságos élményeknek a pályákon. A Patty Skinél professzionális Montana Ski gépeket használunk a sílécekhez és snowboardokhoz,  apró javítást, éltuningolást, waxolást és polírozást, vagy kötések beszerelését vállaljuk.

 

FUNPARK DONOVALY

Ha kisgyermekeivel téli vakációra készül, semmiképp se hagyja ki a FUN PARK látogatását, amely 12 500 m2-es területével és felszereltségével nemcsak Szlovákia, hanem a vezető gyerekparkok közé tartozik. Európában.
A FUN PARK-ban 9 varázsszőnyeg  áll rendelkezésre, amelyek segítségével a gyerekek sokkal könnyebben, félelem nélkül tanulnak meg síelni, és mindenekelőtt nagyon jól érzik magukat közben. A FUN PARK-ban van egy körhinta is – egy motorral hajtott körhinta, amely nagyszerű segítőtárs a síoktatásban.

A PATTY SKI ALL INCLUSIVE SÍELÉST kínál szállással a pályákon egy helyen.